Shopping og uteliv

Butikker i sentrum

Du kommer sjeldent hjem med tomme hender – eller mage – etter en dag i hjertet av Notodden. Omkranset av vakre jugend-bygg, sjarmerende brosteinsgater og fargerike blomster vil du trives like mye inne i butikkene som ute i gatene. 

Akkurat som blomstene florerer, florerer det også av butikker – med mote og accessoirer, hobby og interiør, og ur og optikk. Happy shopping! 

Tuven Senteret

Byens kjøpesenter består av 26 butikker innenfor alt du måtte trenge. God service og hyggelige ansatte er det som møter deg i alle butikkene – her er det nesten alltid gode tilbud. Dersom du vil være sosial en dag bør du ta turen innom Gladys cafe og vi kan nesten garantere at du finner noen og prate med. 

Spisesteder og uteliv

Notodden har flere herlige kafeer og restauranter som byr på noe for enhver, året rundt. Her er de du kan velge mellom Baba Sushi, Eyde bar og restaurant, Cafe Felicia, Stasjonen kafé, Dany’s kafé, Monica’S kafé, Kafé Olea, El Bueno og My Pizza. Det er finnes også flere puber/utesteder som tilbyr konserter og arrangementer i flere sjangere, som Bellman kulturpub, Telerock og Club Birkeland. 

Second Hand og gjenbruk

Kandelabre i messing, kaffesett i porselen eller designer-jakke fra det forrige århundre?  

På Notodden elsker vi gjenbruk, og jakten på gamle skatter. Det dukker stadig opp nye bruktbutikker; alle med hver sine unike varer. Ikke bare er det miljøvennlig å handle brukt – her får du også gjenstander ikke alle har. 

Tips! Stadig vekk finner du også loppemarked og garasjesalg! 

Kortreist mat

Kortreist, økologisk mat dyrket på dyrevelferd? Ja takk!  

Notodden er virkelig en perle; et sentrum med urban følelse, samtidig finner du gårder i landlige omgivelser kun minutter unna. Her kan du både besøke og handle fra naturbevisste bønder som virkelig brenner for faget sitt.  Vi anbefaler VG’s testvinner NeRø, eller økologisk fra Haaberg; verdt en smak – og besøk! 

Hopp rett ned til innholdet