Notoddens skatter

Dugg Sauna

Hva med en oppkvikkende, samtidig avslappende start på dagen? Selv i kaldt vær er det spesielt én plass på Notodden som sprer varme hele året – nemlig Dugg Sauna. 

Etter en herlig dukkert i nydelige Heddalsvannet, kan du nyte utsikten i den varme badstuen. 

Det kaller vi Dugg-friskt!

Ljosland Musikk

Trommeslag og gitarriff, tangenter og fløytespill; dette er virkelig en godtebutikk for musikkspirer!  

Folka her lever og ånder for musikkens mange former, og hjelper deg gjerne på veien mot drømmen om utsolgte konserthus. Nytt og brukt, rimeligere og dyrere – med over 60 års erfaring, vet du at du finner akkurat det du trenger!  

Galleri Grette

I vakre Wormsengården finner du en liten perle av et lokale. Lokalet som en gang holdt Jernia med maling, kjøkkenutstyr og verktøy, har nå fått en mer estetisk tilnærmelse – nemlig galleri! 

Med skiftende utstillinger av flere kunstnere, så vel som fast showroom av Tor-Arne Moens malerier og grafikk, kaprer dette galleriet mange blikk! 

Cafe Felicia

Hos Cafe Felicia kan du virkelig senke skuldrene. Med sin lune og koselige atmosfære, er det ikke rart at denne kaféen har bestått gjennom alle årene. Mat og kaker laget fra bunnen, herlige smoothies og kaffe – ja, på denne møteplassen går skravla lett i timevis!
 

Tips! Samle vennegjengen og bli med på quiz hver fredag. Her er det digg/deilig lunsj i potten! 

Prinsesse Ingrid Alexandras bunad – skapt på Notodden

Bunaden til Ingrid Alexandra – ja, den er skapt her på Notodden, av Ingrid Lene Langedok. Hun – kunstner og skulptør, men også lidenskapelig opptatt av å føre arven etter Anne Bamle videre. Hemmeligheten? Læren om farge skaper kontraster og et levende broderi. Så vakker ble kronprinsessens bunad at NRK skapte programmet «Ingrid av Norge».  

Viktoria Hage – Telegata

Hva får du om du krysser en samtidskunstner og en oljeingeniør? Jo, Viktoria Hage – en grønn oase og atelier i Notodden sentrum. Selv er Merete Løndal samtidskunstner, men med en dæsj av 30-talls New York, børster hun og samboeren liv i tomtens historie. Med utstillinger og foredrag fra henne og andre spennende kunstnere, får du her en pustepause med ettertanke. 

Hopp rett ned til innholdet