Aktivitetstilbud

Notodden skateklubb

Drømmer du om å bli den neste Tony Hawk? I hallen til Notodden Skateklubb kan du utfordre balansen med triks som ollie og kickflip på våre mange ramper og halfpipes både på brett, rulleskøyter og sparkesykkel. Du trenger ikke være god for å begynne, bare ta med deg et brett eller lån et av oss og rull utfor. 

Notodden klatreklubb

Herfra går det bare oppover!  

 Tross høydeskrekken med Notodden klatreklubb – bli med i klatrehallen i Hydroparken, eller ute i Notoddens flotte og varierte landskap. Med godt grep og smidighet, er du sikret en variert, men morsom, treningsøkt. Begynn på laveste nivå og klatre deg oppover – snart er du på toppen! 

Motorsport

Liker du fart og spenning? Kanskje en spesiell lidenskap for motorlyd? Med Notodden Motorcross på Leivstein, kan du kjøre både motorcross, ATV, bilcross eller trail. Her finnes det hopp så lange som 30 meter! Her kan store og små leve ut action-drømmen.  

Kanskje er du heldig og møter på EM-finalist Sigmund Kasin som også trener her? 

Notodden kulturskole

Musikk, dans – eller kanskje tegning, form og farge? En av Norges desidert beste kulturskoler finner du her på Notodden. Lærerne er profesjonelle til fingerspissene. Spesialtilpassede lokaler; alt ligger til rette for å dyrke kunstneren i deg! 

Visste du… Litte Steven har lagt sin elsk på byen vår og hvordan vi dyrker unge musikere. Han trekker også frem dugnadsånden notoddinger har i ryggmargen.  

Notodden barne- og ungdomsteater

«O Romeo, Romeo! Hvorfor er du Romeo?»  

Innta setene for akt 1! Forestillingene til Notodden barne- og ungdomsteater må du få med deg! De dyktige og profesjonelle instruktørene vet å utnytte potensiale til det fulle hos teaterspirene.  

Med oppsatte stykker som «Mio min Mio», «Billy Elliot» og «Romeo og Julie», kan du være sikker på at forestillingene er like imponerende for de store som for de små. 

Laksefiske i Notodden

Mark eller flue? Etter laksetrappa gjorde sin ankomst i Skien, kan du nå få laks på kroken i Tinnåa! Det kaller vi billig moro – og billig middag.  

Hobbyfisker, sa du? Her er det mange flotte fiskeplasser å kaste ut snøret fra. Melder du deg inn i Notodden Jeger- og Fiskeforening, har du alltid en turpartner. 

Husk fiskekortet og skitt fiske! 

Båtliv og vannsport

Bølgeskvulp, måkeskrik og snekke-dur – ja, da er det sommer! Med tilgang til vakre Heddalsvannet, er Notodden en perle. Fortøy båten din ved Nesøya Marina eller Notodden Motorbåtforening. Byen med flest varmerekorder sørger for rolige dager på bølgene, så vel som fart og spenning; Det er ikke sjeldent du blir sust forbi av vannscooter og vannski!  

Visste du at Telemarkspadler’n padler gjennom Notodden?  

Seilfly, akrobatfly og historiske fly

Kiler det i magen etter å kjøre i loop? Kjenne adrenalinet bruse i årene? Med Norwegian Flying Aces på Notodden kan du nettopp det! Med private turer i fly fra 2. verdenskrig, får du en opplevelse helt utenom det vanlige.  

Gjøre flygningen til en hobby? Meld deg inn i seilflyklubben! Her står koseflygning, konkurranseflygning og akrobatikkflygning på agendaen. 

Yumecon og Kodeklubben Notodden

Good Game! Bli med i en annen verden, og utfordre vennene dine på veien!  

Bli med YumeCon på arrangementer og samlinger hvor gaming, brettspill, utkledning og popkultur står i sentrum. 

 Bli en skaper – lær å kode!  

Folka bak «lær kidsa koding” ønsker å lære «kidsa» om ikke bare bruken av IT, men også bidra til rekrutteringen til IT-yrkene og realfagene. 

Hopp rett ned til innholdet