Ansatte ved Minox og USN

Moreld Minox signerer samarbeidsavtale med Universitetet i Sørøst-Norge

Notodden-bedriften Moreld Minox og Universitetet i Sørøst-Norge (USN) har signert en samarbeidsavtale som sikrer samarbeid innen industrimasterprogrammet/Systems Engineering.

Industrimasterprogrammet er designet for studenter som har fullført sin bachelorgrad og som ønsker å kombinere videre studier med en jobb. Som industrimasterstudent får du en unik mulighet til å studere femti prosent samtidig som du jobber femti prosent i en relevant bedrift med lønn.

Moreld Minox kan tilby en interessant arbeidsplass for studenter i startgropen av sin ingeniørkarriere. Vi verdsetter den viktige koblingen mellom akademia og industrien. Det er stort gjensidig utbytte og mange synergier som følger av et slik samarbeid. Det bidrar til å tette gapet mellom teori og praksis.

Om programmet

Systems Engineering er en anerkjent metode for å utvikle systemer i bil- og oljeindustrien, innen databehandling, nettverk, kommunikasjon, forskning og utvikling. Med denne masterutdanningen vil man være kvalifisert for å delta i, og lede utviklingen av store komplekse produkter og systemer, som krever at mange fagområder er involvert. Det er også mulig å ta Systems Engineering på deltid eller som enkeltkurs.

Les mer om industrimaster på USN sin nettside.

Fra venstre: Dag Jostein Klever, Project Manager Moreld Minox, Silja M Sverreson – Project Manager Industriakademiet USN, Trine Marie Flaaten – HR Manager Moreld Minox, Gerrit Muller – Professor USN.
Hopp rett ned til innholdet