Bli med på Se til Notodden 2024!

Nysgjerrig på jobbmarkedet, og hva som gjør Notodden til et godt sted å jobbe og bo? Bli med på “Se til Notodden – finn din drømmejobb, eller skap din egen” torsdag 1. august!

Notoddens næringsliv er i stor utvikling og på jakt etter nettopp din kompetanse. Er du en utflyttet notodding som lengter hjem? Eller kanskje du bare vil oppdage hva Notodden har å tilby? Uansett, dette er dagen du ikke vil gå glipp av!

Gjennom hele dagen vil inspirerende foredrag holde deg engasjert. Ikke minst vil du få møte et bredt og variert utvalg av Notoddens bedrifter på stands og mulighet til å bli bedre kjent med dem under bedriftspresentasjoner. 

Under Se til Notodden kan du utforske de mange karrieremulighetene i vårt dynamiske næringsliv og få et innblikk i hva som gjør Notodden til et attraktivt sted å bo.  

Etter et spennende program i foredragssalene og mingling med bedrifter på stand i messeområdet, avslutter vi med stil på Stasjonen Kafé. Her blir det hagefest med deilig mat og drikke, og du får muligheten til å mingle videre med representanter fra bedriftene i en avslappet og hyggelig atmosfære. Deretter går vi samlet til Torvet for offisiell åpning av Notodden Bluesfestival 2024. 

Program kommer!

Meld deg på i dag!

Nysgjerrig på hvem du vil møte?

Se video fra arrangementet i 2022

Takk til våre sponsorer!

Hopp rett ned til innholdet