ByLAB – bli med å skape morgendagens sentrum!

Et sentrum med mer aktivitet!

Konserter, utstillinger, vitensenter, skaperverksted, uformelle møteplasser for alle aldre, pop up-aktiviteter, byvandringer, tilbud hos restauranter og i butikker – ByLAB 29.mars!

Notodden kommune, Universitetet i Sørøst-Norge, Notodden Utvikling AS og Notodden i Sentrum inviterer til en spennende dag utenom det vanlige.

Med utgangspunkt i innbyggerundersøkelsen “Folkestemmen” og ungdommens ønske om et levende, attraktivt sentrum med mer aktivitet, gjøres bykjernen om til et laboratorium for uttesting og opplevelser. Du får mulighet til å oppleve og se sentrum med nytt blikk, samtidig som du gir innspill til videreutvikling av sentrum.

Lurer du på hvilke ledige næringsarealer som finnes i sentrumskjernen, og har lyst til å komme i kontakt med gårdeiere, er dette er en fin anledning til å gjøre seg kjent med muligheter.

ByLAB arrangeres i samarbeid med næringsliv, innbyggere, studenter, elever, gårdeiere og frivillighet, og gir oppstart til arbeidet med ny sentrumsstrategi for Notodden.

Hovedprogram

Program etter tema (med kart)

Trykk på ikonene for program.

Du finner ByLAB-informasjonssenter på torvet under arrangementet. Der kan du få hovedprogram, temaprogram og områdekart.

Gi ditt innspill – hva skal til for å skape et levende sentrum?

Notodden kommune ønsker å bidra til å skape et levende og attraktivt sentrum, og har derfor laget en nettside der du kan legge inn dine innspill og stemme på andre forslag. Nettsiden vil være åpen for innspill frem til midten av april. 

Praktisk informasjon

Følgende gater er stengt:
Oscar Nissens gate, Bjørnstjerne Bjørnsonsgate, Torvbakken, torvområdet og hele storgaten fra Trudvang og ned til og med My pizza. Det vil være mulighet for parkering på torvet bak drosjene, Telegata og Hydroparken.

Arrangørene av ByLAB vil være bære arrangements-vester og vil være tilgjengelig for å besvare spørsmål.

Sikkerhet

Røde Kors/Hjelpekorpset er tilstede under arrangementet.

Arrangementsponsorer

Hopp rett ned til innholdet